Långa nätter...

Kaffet är slut!! Hatar att gå upp och försöka komma igång utan kaffe det blir liksom en så segstartad morgon. Idag borde jag plugga men jag har så svårt att koncentrera mig, det är ju så tråkigt med historia och det händer att man tänker på annat istället.

I lördags var vi hos Maria, vi började kvällen tidigt för att vi skulle kolla in Harrys Silver vi hade fribiljetter så vi tänkte att det är väl trevligt att gå dit då för en gång skull. Men eftersom jag inte kom in för att jag var antagligen för full (skitsnack) och resten av mina vänner hade blivit dåligt bemötta i dörren så gick vi istället till Mortens, jag kan aldrig minnas att jag vart ute så tidigt som kl 22.00 innan. Men vilken rolig kväll och jag dansade och känne mig både vild och snygg. Jag var en rockstjärna helt enkelt!
Tack Elin, Maria, Peter, Stefan, Gunnar, Ronja och Han den där norska jag inte minns namnet på för en trevlig kväll.


Jag och lördagens middag, två mackor med ost varav en

med marmelad på också

/Amanda


Varning för ras...

Jag känner efter om det här är att vara fri om det här är ett liv med någon mening i. Det är ingen som tjatar längre det är ingen här som ber mig stiga upp, jag går och plockar och hittar mina gamla brev, lite konstigt att läsa om gamla planer när jag vet hur det blev. Det är ingen som skriver längre det är ingenting här som är värt att skriva upp. Ändå känns det som om hela värden sjunger "har du kommit nånstans, har du sumpat din sista chans är du framme nu? Har du valt en väg att gå och ett mål att sikta på, är det verkligen du?"
Det fanns stunder när jag visste hur det skulle vara, men det är som om jag glömt vad som var så bra. Jag har för länge sedan tappat lusten jag har för länge sedan glömt vad som var värt någonting.


Förlåt för att jag är så kass på att skriva, jag har haft så mycket att göra och har inte mått jätte bra det senaste. Har flyttat och försökt att få ordning här i lägenheten.. Ska bli bättre det lovar jag!! Ge mig bara lite tid

/Amanda

Får be om ursäkt

Till alla bloggläsare för dålig uppdatering, Men kul att de ändå är så många som är inne och kikar..


/Elin

Livet är en fest

Om jag bara hade vart lite duktigare i gymnasiet och kommit på det, - Jag kan om jag vill. Ja då hade jag inte suttit här med min Naturkunskapsbok denna fredagkväll och kännt mig stressad. Sitter och pluggar, känner att jag är sjukt torr i halsen måste ha något nu, mhmm vin bästa vinet mina vänner är Gnarly head så sjukt gott och jag har inte träffat en enda människa som har ogillat detta vin. Idag blir det korv fest har jag hört och jag som inte äter korv, hmmm kanske inte den sortens korvfest mren vi får väl se vad lilla Alexandra kan ha hittat på..  Och jag sitter här fortfarande i leggings och tjocktröja..'



 

/Amanda

Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet

Tre glas vin och fem lådor med kläder och jag har bara kommit halvvägs med alla kläder? Jag kommer att ha två små garderober i min nya lägenhet, hur ska jag få plats med allt? Skorna då? Vart ska jag ha mina skor? Får ju knappt plats med allt i denna och nu ska jag flytta till något mindre, ja det kommer bli riktigt spännande det här..

Imorgon ska jag till Hällevadsholm tror att det var dit jag skulle iallafall, det blir hemmafest massa alkohol och hmm grillning? Ja tro det eller ej med det är vad jag har hört.


/Amanda

Som jag hade dig förut

Haft en bra dag, träffade mamma och min syster i stan förut vi gick och kikade och fikade. Sedan gick jag och Elin till tapetaffären vi båda ska flytta nu här snart, Elin byter upp sig till en två och jag byter ner mig till en liten 1.a på ca 30k kvadrat, den är mysig men fan vad liten den är. Men det blir nog mysigt när man fått iordning på den. Så nu håller jag på att packa, det är riktigt jobbigt, men men jag kommer klara mig. Mamma säger att det är nyttigt att bo själv någon gång i sitt liv. Vi hoppas på att få flytta nästa vecka (Jag och Walter).
Ni kommer väl och hälsar på mig i min lilla lya? Vi hörs puss


/Amanda


Det får bli sista deppet jag lovar..

Det var som ett annat liv det var så förbannat fint. Du var den jag ständigt ville stå bredvid. Du grep mitt hjärta som en polygrip, vi flög som en projektil. Fan jävla skit jag behövde lite tid. Månaderna gick och det var inte lika enkelt för två tätt in på blev trängsel. Vi skulle hålla hand tills skeletten blev damm. Jag trodde av vi låg mellan himmel och jord men tillslut blev det bara fucking smulor på bordet. Kom och håll om mig är det här bilden vad vi vill vara? En sista gång håller jag om dig.

Vi bråkade hela natten lång, tårarna forsade ner för min kind och din smärta var blind. Och du fattar om jag varken vill veta av eller höra av mig till dig. Du vill ha space men en vacker dag kanske du och jag kommer sätta tillbaka pinnen i vår handgranat och göra om det extra bra? Men du kastade allt och sa att det blir aldrig äktenskap, du kastar maten som jag lagat på vårt köksgolv. Vi som lovat att vara varandras bästa vänner. Du jag hoppades verkligen att vi skulle vara livet ut.

/Amanda


du sålde mitt hjärta

God morgon, idag är det en bra jobbig dag i skolan, två timmar historia efter det två timmar engelska och sedan tre timmar etik och livsfrågot, åhh sista lektionen håller på till kl 19 idag.. Nu gick Gustav till jobbet, kändes väldigt jobbigt att inte få en hej då puss innan han gick. Men bara att kämpa vidare ta en dag i taget. Har hittat mig en liten liten lägenhet nu, det ska bli mysigt att få något eget. och Pappa har saft att han ska hjälpa mig att göra den fin.



Nu är det dags att dricka upp kaffet och fixa till det lilla håret
jag har på huvudet.
Någon som har lust att klippa mig föresten?
/Amanda

RSS 2.0