Jag vet inte vem han är, men det måste finnas nån där ute som du kan vara med!

Oj oj oj oj, nu har jag gått vidare ytterligare ett steg, hoppas hoppas hoppas. Nu ska jag bara skicka iväg ytterliggare några svar på ett par frågor och sedan får vi väll se hur det går.

Har förövrigt haft en kanon helg, jobbade i Lördags och det gick lika bra som vanligt, efter jobbet gick jag hem hällde upp ett glas vin och tog en dusch. Gjorde mig i ordning i lugn och ro och sedan drog jag till Josef på lite party. Efter en stund gick jag vidare på en annan fest och till slut så gick jag ut med Marcus och Robin, vi var först på Kullgrens och sedan gick vi till Harrys och dansade och har det riktigt skoj. Efter krogen gick vi och köpte mat och sedan blev det lite efterfest hos mig. Det dracks vin, tjatades och spelades musik nästan hela natten.
På söndag morgon när jag vaknade så vaknade jag upp av ett stort behov av att städa, så jag började städa som bara den. Vid 18 tiden gick jag ner på jobbet och skulle ha personal möte, tjejerna skrattade åt mig när jag kom och frågade om jag hade haft skoj igår. De undrade även hur jag kunde vara så pigg idag.  Haha.


Idag är det jag som är sprit/VIP-bordsansvarig, vilket innebär att jag ska vara uppe och förse dom som bokat VIP med alkohol och vara trevlig. Det ska bli intressant då en viss person som varken pratar med mig eller kollar på mig har bokar bord. Hur ska det gå? Spännande spännande tycker jag, eftersom jag inte har några problem att vara trevlig och göra det jag ska göra.



Så här går jag runt hemma, älskar verkligen denna tröjan och
det känns som om jag har på mig den dygnet runt.
Stor tröja och torfflor på det, mysigare
kan det inte bli!!
/Amanda


Sommar och sol.

Då var morgonrutinerna avklarade, massor av kaffe, facebookat, katten har fått mat och så har jag ringt hem till familjen. Ringer nästan mamma varje dag och ser så att alla lever. Idag fick jag prata med pappa istället och det funkade minst lika bra. Idag slutar jag klockan 18.00 och det ska bli underbart att få sluta tidigt för en gång skull.
Vad som står på schemt ikväll vet jag inte än, har inte bestämt mig om det blir party eller inte. Men kl är ju bara 10.00 i skrivandes stund och det är ju flera flera timmar kvar tills jag måste bestämt mig.

Hoppas att det är fint väder ikväll också skulle vilja få lite sommar känsla i kroppen, den känslan man fick för några veckor sedan, kommer ni ihåg? Det var en tisdag och vi grillade hoss mig.
Vi satt i shorts och linne, kalla öl och vin. Men mellan det så har det snöat regnat och det har inte vart en kanon dag efter det. Jag vill ha sommar nu har jag ju sagt, varför är det ingen som kan lyssna på mig och försöka ordna det?


Sommar och festival!

Peace & Love 2011

Peace & Love 2011

Peace & Love 2011

Putte i parken 2010

Putte i parken 2010

/Amanda


Jag föddes för att lyckas...

En öl blir oftast mer än vad man tror.
Hej Alla, idag har jag jobbat, gick av 23.20, och då kände jag ett stort behov av en öl. Jag mötte upp Josef, Leandro, Piere och Robin på Kullgrens, dom skulle bara ta EN öl och det hade jag också tänkt, en öl blev två och två blev tre. På tom mage så blev det kanske lite för mycket för mig. Här ligger jag nu och huvudet snurrar och ska upp snart, jag börjar kl 11.00 och jobbar till 18.00, och då mina vänner då blir det fest?! Elllllllllller!!!! Jo då, Josef har fest imorgon och alla brudar som är en 7a och över är välkomna. Undra då varför jag är välkommen, men men...

Dj:n var förövrigt usel på Kullgrens, han spelade bara jätte gamla låtar. Och när jag gick och frågade honom men väldigt mild och schysst ton om han kunde spela något som var lite nyare så kollade han frågande på mig och sa - Jag har inte ens märkt att jag spelar gammal musik. - Nähe, sa jag, Vem är det som spelar egentligen är det du?
Han försökte bättra sig utan framsteg.

Har så mycket att skriva egentligen men jag orkar faktiskt inte det och et är väl bra, för jag bara skriver och skriver, så som jag kan prata och prata ibland och ut kommer ingenting vettigt. Så jag säger God natt med er, så hörs vi säkert imorgon..


/Amanda och Walter

Färgglatt

Älskar mitt döskalle armband som jag gjorde igår, Vad tycker ni?



Jag hade glömt det var söndag och tidig april jag bar en glädje i bröstet som vägra ligga still.

Äntligen helg! Nej nej nej, det blir  absolut ingen helg för mig. Nu ska jag till skolan en sväng och göra nationella prov i engelska, sedan blir det jobb 14.00-23.00, jag hoppas på en lugn dag idag då det vart hetsigt de senaste dagarna jag jobbat. Igår var det full bokat och folk högt och lågt. Hände en ganska intressant sak igår, jag upptäckte en man som var alldeles för berusad och efter som jag nyss har gått på den där utbildningen så visste jag hur han skulle handskas. Fört fick han inte beställa i baren och det tog han ju bra, men efter en stund så hittade jag honom sovande på en stol, jag bestämde mig för att denna mannen skulle gå hem och sova ruset av sig. -Det är dags att gå hem och sova nu va? Sa jag, Han svarade något jag inte förstod, han lät dock väldigt arg. Han reste sig upp och gick mot sin vän. Men denna mannen skulle ut, jag berättade för dom båda att här är de jag som bestämmer och nu går ni hem! Japp mig vill dom inte mucka med fast att jag var en tredje del mindre än dem. Det gick bra efter lite tjafs så gick dom.

Det är verkligen jätte skoj på jobbet, alla är så snälla och jag tycker verkligen om alla. Finns inte en enda jag känner att jag inte klickar med. Jag hoppas att dom är lika nöjda med mig.

Lillebrorsan ska ut och supa idag, eftersom han ska till jobbet kanske jag stannar och tar mig en öl med honom. Om jag får vara med och leka med hans kompisar det vet man ju aldrig.
.

Börjar dagen med en kopp kaffe i min gröna Green Gate mugg och min

min gröna tröja från Vero Moda.


Har gått vidare i en tävling om en omvandling av frisyr.
Nu håller vi bara tummarna på att jag får hänga med hela vägen.
För så här kan man ju inte se ut.

Ut på äventyr...

Jag är inte som min lillasyster som skriver och skriver, Hur kommer hon på allt att skriva?! Jag har ingen fantasi och tycker de är rätt tråkigt att skriva (kanske inte bloggandet är något för mig) Men men här kommer lite uppdatering från igår och om vad som händer idag..

Hade en jätte trevlig kväll med min kära vän Cecilia igår, Som jag inte träffat på jätte länge, Inte okej. Vi var ute och käkade på butlers, snacka massa skit blev lite små lulliga skrattade och hade de trevligt, Hoppas snart vi ses igen..

Idag blir det en liten utflyckt med Matias, Vi ska ta oss till Nordby för lite mat och shopping! Kan de bli bättre?! Ikväll blir det njuta i soffan med lite pussar och kärlek...

/Elin

Det du ser nu är bara en halvfärdig del av process. En ideologisk skönhet, som är under produktion. En attraktion med fason och ideal och karaktär...

Hej igen, ska snart iväg och jobba 18.00 - 00.00 blir det idag. Idag bjuds det på quiz på jobbet kommer nog vara en del att göra, men innan jag börjar ska jag ta en sen lunch tidig middag med Alexandra. Längesedan man umgicks med den godingen nu.

Idag kände jag för att lägga mina vita converse på hyllan och ta på mig mina turkosa promenadskor. Eller vita och vita jag skulle vilja kalla dom sketna...


/Amanda


Du är ett glashus, och jag är en sten. Men det är du som försöker se igenom mig!!

Igår så ringde jag brorsan och frågade om han kunde hänga med till torp, en av få killar som klarar av att gå på torp utan att sucka gäspa och bli irriterad. Vi gick i ett par timmar och han fick även kolla på lite saker också. Lilla godingen som är typ as lång och fyller 20år i år tar studenten? Hur kommer det sig att alla blir äldre än mig? Jag stannar kvar här och låtsas som om jag fortfarande är 18år, efter torp åkte jag hem och slängde mig i soffan och vilade mina fötter, skulle gå till Elin och Matias och kolla fotboll men kände för att börja städa istället. Men som vanligt när jag ska vara duktig och städa ringer jag och blir störd, Zandra min chef ringde och fråga om jag inte kunde komma och jobba lite det hade antagligen krisat sig lite på jobbet och det var en del som var lite hungriga. Jag drog på mig mina svarta byxor och min svarta skjorta och drog ner och hjälpte tjejerna, oj oj vad hade dom gjort utan mig?! Haha. Vid 23.00 kände jag att dom inte behövde mig längre och då gick jag hem.

Slutet av denna veckan blir inget roligt, Harry (Klinton tror jag att han skulle heta?) och Doris har nu blivit 8 veckor och mamma och pappa har hittat nya familjer till dom. Är det nu så att dom är dumma mot mina små bäbisar ja då kommer jag personligen och tar er i örat och skäller ut er såpass mycket att ni kommer att få sova med lampan tänd resten av era liv.

Här ska ni får se vad jag köpte igår, nu är jag redo för sommaren!! Och kanske lite brunare ben!!


Linne, 79:- HM /Shorts, 249.- Gina Tricot /Ringar, 149:- Gina Tricot



Stickad tröja, 199:- BikBok /Shorts, 199:- BikBok /Mobilväska, 129:- Glitter

/Amanda

Du sa du behövde tid, du hade tid.

Hej alla fina där ute.
Min lediga dag ska jag spendera med min underbara mamma, vi ska ta en sväng på torp. Jag tänkte kolla på en spegel orkar inte längre hoppa upp på toalettstolen för att spegla mig längre. Sedan ska jag hänga men henne hem och gosa med valparna för snart försvinner dom och får ett annat hem, jag hoppas att mamma och pappa har valt ett bra hem till dom.


Kör en liten poppig stil idag. Såg en så underbar jacka på HM och när jag såg den tänkte, hmm jag har ju en liknande modell 1år gammal med prislappen kvar liggandes i min garderob, jag ryckte av prislappen och kände för att vara lite modig och ta på mig denna idag, matchar den med rosa jeans och ett svart transparent linne.

/Amanda

Den gula lilla väskan


Bild lånad från Hanna Westman

Den ska bli min! (Från Hm 199:-)



Uppdatering 4 maj: Idag köpte jag väskan, Så fin!!
/Elin

Alkohol och droger står på schemat idag.

Sitter denna måndagskväll med mina kollegor på kurs, ansvarsfull alkoholservering heter den. Det är en kille här som pratar om konfliktlösning, vi har även pratat om droger och hur man kan se när någon är drog påverkad, känner att både kaffet och min energi dryck gått ur kroppen bu vill jag hem till Walter och kolla klart på Arne Dhal. Men det är en timma kvar tills han slutar tjöta och efter det blir det ett prov. Alla verkar vara nervösa eftersom vi har jobbat hela helgen och inte ena har hunnit läs igenom häftet vi fick.


Under tiden som jag väntar på Amanda..

.. Så möter jag upp Malin, Matias storasyster på lite vin och skitsnack, Blir trevligt. Planen är utgång med Amanda men hon slutar 23.00 så får möta upp henne istan.. Ses i vimlet..
/Elin

Don´t stop believin...

Häromdagen satt jag på instagram och kollade runt lite, bland de populäraste bilderna fann jag honom. En sliten liten pryl som var tatuerad på armarna och hade en percing i näsan. Ingen svärmorsdröm direkt men en kille helt i min smak. Jag vill inte ha en välkammad kille i kostym jag vill ha en kille med attityd, tatueringar är ett måste. Jag började följa honom och jag bara smällte mer och mer. Jag var redo att fråga om han ville lämna sitt liv i USA och flytta hit till lilla Uddevalla. Efter att jag följt honom ett tag insåg jag att han var någon slags artist, kollade upp honom på spotify och nu youtube, ja jag vet inte han är ju snygg på ett sätt jag inte kan förstå.


Jag och min chef pratade i onsdags om att hitta "drömprinsen", när jag berättade för henne att jag inte vill flytta ifrån Uddevalla så höjde hon på ögonbrynen och sa -tror du verkligen du hittar din blivande kille här? jag tänkte efter lite och svarade - nä det tror jag är ganska kört, men jag får hitta honom någon annanstans och få honom att flytta hit.. Hur det nu ska gå. Vem vill flytta till lilla Uddevalla? Hit kommer det ju aldrig nya invånare utan de bara försvinner härifrån.


Nu får jag allt se till att lägga in lite kläder i min garderob, att man aldrig lär sig att lägga in kläderna efter sig, sedan blir det jobb kl 18-03 sedan hem och försöka få lite sömn och jobb 11-23 igen på lördag, så vill ni mig något för ni höra av er innan kl 18 idag eller efter 23.00 imorogon.

/Amanda

You cower in the corner, Confide in your father. Let it out and say Let it pass away!

Hej alla där ute, vilka är ni? Det är ju några som läser det ser jag ju men jag är så sjukt nyfiken på er? Ni är dåliga på att lämna spår efter er, och gör ni det så är ni anonyma.

Idag smäller det, idag blir det prov i engelska b, upptäckte dock att det står jätte mycket fel i facit? Hur tänkte dom där? Efter skolan blir det jobb, jag hoppas på en lugn kväll så att jag kan få komma in i det lite sist gång blev det lite rörigt men va fan jag är ju bäst klart jag klarar det. 18.00 - 02.00 jobbar jag idag. Imorgon är jag ledig och då ska jag passa på att göra något skoj tror jag, för sedan blir det jobb fredag och lördag igen.



en bild som inte har med detta att göra men söt är den ändå.
Jag, Elin och August Julen 1992

Han kallade sig Vito vi for i hans Folkvagnsbuss. Han gömde sitt gräs i en skokartong!

Plugg plugg plugg jag bara älskar mitt liv nu... Eller inte, ja jag har ju insett nu att jag är inte redo att plugga i ytterligare i 3år till nä det får vänta ett tag till känner jag. Nu ska jag jobba tjäna pengar, resa en massor. Hitta min drömprins, föröka mig och sedan får vi väl se om jag vill plugga. Men de närmsta 5åren ska jag tänka på annat. Jobb jobb jobb semester jobb jobb semester. Japp jag ska ut och se värden och ingen kan sätta stopp för mig. När jag kommer hem igen ska jag skaffa mig en kille som kan pyssla om mig, laga mat och tvätta. Jag jobbar gärna så länge han tar hand om hushållet. Det där men hushållssysslor är inte riktigt min grej har jag kommit på.
Ja hur ska jag någonsin kunna ta hand om ett barn så lat som jag är, men man är ju illa tvungen då? Jag är ju rätt så bra på att tänka på andra, jag kan ju iallafall laga mat och diska, är nog inte så jätte dålig på att uppfostra ett barn till vad som är rätt och fel heller, kollar man på Walter till exempel så har han aldrig behövt få gå hungrig, många tycker väl kanske att det är fel att jämföra sin katt med ett barn men då känner ni inte mig och vet inte hur mycket jag älskar min lilla Walle. Jag tror på mig själv och jag tror jag kommer att bli en grym morsa, får bara hitta en lika grym farsa också hmm hur det nu ska gå, finns ju ingen så grym som mig. Eller är du kille och grym som läser detta så lämna gärna en intresseanmälan i kommentarsfältet.


/Amanda

Som om det lika gärna va det kommer alltid tyngre dar, men jag är inte säker på att jag kan bära dig.

Måndag igen och jag hoppas att jag får gjort det jag ska innan onsdag, denna veckan ska jag hinna med att plugga, städa jobba och ikväll ska jag på kurs, den heter typ Ansvarsfull alkoholhantering, kommer inte riktigt ihåg men något liknande i alla fall. Jag skulle verkligen behöva klippa mig också men orkar inte lägga 450kr för att gå och klippa mig, det är så sjukt mycket pengar tycker jag. Apropå pengar så tänkte jag tjäna en slant och göra mig av med lite skor, både gamla som nya, jag har ett problem och det är att jag beställer skor som är förstora och inte orkar skicka tillbaka dom, är det någon som är intresserad så hör gärna av er, jag har de flesta modeller ;)
Helgen har vart grym som vanligt, träffat underbara människor och haft det himla roligt. Som det ser ut nästa helg kommer jag faktiskt inte kunna gå ut, det blir jobb för min del och det är väl bra det. Onsdag, Fredag och Lördag ska jag jobba, känns konstigt att man har fått jobb men det är ändå väldigt skoj. Har bara jobbat en gång innan men jag trivdes väldigt bra och mina arbetskamrater verkar vara ett himla gott gäng.

Nu ska jag träffa Magdalena vi ska gå och ta en kopp kaffe och en glass.
Förresten någon som läser detta som har lust att klippa mig och som kanske inte riktigt tar 450 spänn?


http://www.youtube.com/watch?v=gpFG7DdjTbo
Delar med mig av en fantastiskt bra låt, höj, lyssna och njut. 

/Amanda

Alla tusentals dar passerar på ett litet kick, så mens ditt hjärta slår an passa på om du kan fånga varje ögonblick.

Jag har ångrat mg, jag orkar inte mer nu. Jag fattade ett väldigt hastigt och dumt beslut för en stund sedan. Jag besluta mig för att städa mina garderob och slänga allt som är smutsigt i smutstvätten och inte in i garderoben igen för att jag är för lat för att tvätta. Nu sitter jag här i min lägenhet i mitt kök på mitt golv och har kläder på spisen på bordet och hela jävla golvet. och nu känner jag inte för att fortsätta mer, jag orkar inte städa klart. Men jag måste nog fortsätta lite till. Men smutsklädeshögen bara växer och växer, jag orkar verkligen inte tvätta. Jag har bättre saker för mig än att tvätta hela dagarna. Som till exempel plugga till Engelska provet som jag ska ha på Onsdag, fast jag har bättre saker för mig än att plugga också som till exempel gå till min syster och svåger och dricka vin och bli lite salongsberusad.

Ibland måste jag dock leka att min mamma står bakom mig pekar med hela handen och låter strängt "du går inte utanför dörren fören du har städat ditt rum/lägenhet" eller "du går inte utanför dörren idag fören du minst har pluggat i tre timmar." Jag försöker men det går inte, för jag vet att min mamma kunde säga så men hon var ändå för snäll, jag fick gå ut och leka med mina kompisar utan att ha städat eller pluggat. Så Det tänker jag göra nu, jag tänker slänga av mig mina tofflor och jeansskjorta och ta på mig något hett och dra till Elin och Matias.


Jag bland alla dessa kläder.

Ajabaja.

Ha en fortsatt trevlig lördag, väl mött!

/Amanda

Some die young but you better hold on so many things I need to say to you.

Tråkigt när man väl är ledig från skolan och kan vara ute i det fina vädret så regnar hel lovet bort :/
Nu ska jag i alla fall hem till herrestad och snacka skit med min mamma och busa med min lillebror som i lördags blev förstår för att sitta i mitt knä.. Jag visste att den dagen skulle komma tillslut..


Vill knäppa upp din skjorta, sätta in ett hjärta!!

Då var det måndag igen, jag har ju lov och undrar vad man ska hitta på. Man har ju inte så mycket pengar när man studerar och har egen lägenhet.

Jag hade i alla fall en väldigt bra helg,
i fredags var jag ju och provjobbade och det gick väldigt bra. När jag slutade runt 20.30 stod jag och funderade om jag skulle gå hem och göra mig i ordning eller om jag skulle gå direkt till Elin. Det slutade med att jag gick direkt till Elin, jag fick låna lite smink och så hittade jag en ny snygg blus hon hade köpt som jag slängde på mig. Hemma hos Elin dracks det vin och öl, jag kände att jag bara blev gladare och gladare, jag hoppade upp i soffan och dansa och sjöng. När vi skulle ut kom vi inte in på Mortens, det var någon ny vakt där som trodde sig veta allt, någon var för full (nämner inga namn) fast att det inte var sant, den här någon kanske var lite full men inte så full.  Vi dissade Mortens och drog till Kullgrens istället för där får minsann alla komma in.
Kvällen gick mot sitt slut och jag och brorsan gick till McDonald, där hittar jag min blivande man en 17årig gyllenbrun pojke med afro och ett vackert leende, jag gick även ut som Deathmou5. Jag kom på det att jag är 22år i år och alldeles för gammal för den lilla pojken, så jag kom på en idé om att han skulle ringa mig när han var 27 då skulle jag vara 32 och skulle då vara i stadiet då det inte gör något att jag är 5år äldre än honom.

I lördags vaknade jag upp ensam och sorgsen, jag undrade så vart påskharen gömt mitt påskägg, jag sprang runt och letade i varenda liten vår, jag vända upp och ner på min lägenhet, jag skrek på Walle, -VART ÄR MITT PÅSKÄGG!!!! Jag fann inget, bara en gammal godispåse gömt i ett skafferi. Jag satte mig i soffan igen blev lite ledsen, skrev på fejjan att jag varken skulle få något påskägg eller påskmat, min stora syster även min bästa vän sa det att hon bjuder på påskmat, och skulle ringa mamma och pappa också så dom skulle komma så att jag fick min förbannade SILL!! Mamma, Pappa och Samuel hämtade upp mig, och där i bilen fann jag det, det var lagom stort med en rosett runtom, det var MITT alldeles egna påskägg. Efter påskmiddagen hos Elin åkte jag hem och gjorde mig i ordning, efter en liten stund kom Magdalena och då gick vi hem till Patricia, där förfestades det och vi hade det bra. Denna kväll gick vi till Mortens och den nya vakten var ledig idag som tur var och vi kom in utan problem. Väl inne på Mortens dansades det och dracks en del.

Söndagen sov jag sov och sov, handlade lite och sedan var det film bara.


image description

image description

Fick mig ett snyggt halsband på Mcdonald som lysser i mörkret.

image description
Mitt efterlängtade påskägg <3

/Amanda


Jag skriver om allt för att veta att jag finns, minns mer än vad jag borde hela livet blir en film..

Glad påsk på er alla mina kära där ute! Vilket härligt påskväder? Nä nu spöregnar det usch och fy!!
Idag är det en spännande dag här i Uddevalla, för mig i alla fall. Jag ska nämligen iväg och prov jobba om ett par timmar. Provjobba på självaste långfredagen, lite pirrigt är det. Men det kommer nog gå bra. Eller vad tror ni? Jag ska provjobba som servitris på en restaurang här i Uddevalla. Bara att hålla tummarna!!!

Nu sitter jag här och dricker kaffe och lyssnar på Navid Modiri och Gudarna, Walter springer runt här som vanligt, det gäller att passa sig för snart får man en klo i ryggen. Det lilla monstret..
Pappa var här igår och lämnade min byrå som han har fixat till och en säng som han byggt. Snart ska sängen sättas upp och jag kan flytta ut min soffa. Nu fattas det bara lite taklampor och att min tv-möbel ska målas vit, en spegel och kuddar till soffan, sakta men säkert går det här nu.


Mitt kök.

Tre generationer, Bror, pappa och farfar <3

Och en teckning min yngsta bror har gjort "love kills slowly" passar verkligen bra här.

Byrån som var en ful trä byrå med vita fula träknoppar innan.

Vad tycker ni? börjar det bli fint här? Några idéer på vad jag mer kan göra?

/Amanda


Blommigt

Mitt och Matias underbara hem.


Doris och dynamit Harry




Frejas två små godingar Doris och Harry <3

/Elin

15 cm kortare

Igår, vad det plugg och god mat som gällde. Jag älskar verkligen att ha folk hos mig och jag älskar att skämma bort dem med hemlagad mat. Annelie och Josef var här och pluggade, Annelie höll sig ute i köket i tron på att hon skulle koncentrera sig bättre på sin religion pluggning medan jag och Josef satt i soffan och plugga Historia.
Man för tvungen att säga till henne ett antal gånger att hon skulle koncentrera sig på sitt. Vi gav upp vid 22.00 och kände oss nöjda, jag och Josef kollade film medan Annelie fortsatte att plugga. kl 02.00 förhörde jag henne och sedan spelade vi tv spel till 03.30 haha vi är riktiga nördar, - Bara en bana till. Säger vi till varandra.

Nu gick Annelie till skolan och jag hoppas verkligen det går bra för henne idag, det såg inte så lovande ut inatt. Och jag sitter här och snart ska möta mamma och syster i stan. Har inte haft min mobil sen typ tolv igår då Josef tog fel när han skulle gå hem. Eller rättare sagt han tog med sig två..

För ett par veckor sedan köpte jag ett nytta linne och råkade glömma det hos Elin och Matias, min kära svåger får tag på det och gör om det till en magtröja. En tvättning senare och 15cm kortare.


Är det någon som är nyfiken på hur det blev i köket? Hojta till i så fall.
/Amanda

Tonight a demon came into my head and tried to choke me in my sleep.

Då var det måndag igen, jag har haft en himla trevlig helg men mina nära och kära. I fredags var jag hos Elin och Matias och åt god mat och bara satt och tjatade. Var en lugn fredag kväll. På lördagen vaknade jag av ett sms från pappa då han frågade om vi skulle tapetsera, min pappa kanske skickar tre sms per år, han är den typen som ringer. Så jag visste inte riktgt om jag drömde eller inte. Men jag ringde upp honom för att försäkra mig om att det stämde.
Jag gick ner till stan och mötte upp Elin och Matias, så gick vi och möte upp pappa på pingstkyrkans second hand. Jag var ute efter en byrå, som är smal men hög. Och jag fann en för endast 180 riksdaler. Jag och pappa åkte till hans jobb och målade den och sedan åkte vi upp och tapetserade mitt lilla kök.
Efter mycket muttrande om mönsterpasning och allt var det nu va så blev köket klart, och jag kunde göa mig iordning för fest. Maria, Peter, Elin, Matias, August, Annelie och Kenny tack för en mycket trevlig lörgas kväll, det måste göras om.


Kenny, Peter, Matias och August

Jag

Lillebror <3

Goa pojkar.

Storasyster <3

Maria.

 

/Amanda

 


RSS 2.0