Sången dom spelar när filmen är slut!

Mina senaste dagar.
Under morsdag så jobbade jag, det var 100° varmt och jag svettades och svettades och klagade och klagade över denna otroliga värmen, skulle kanske inte klagat så högt över värmen då min kära arbetskollega fick nog och hällde isbitar innanför min tröja för att sedan hålla fast mig så hårt att jag inte kunde skaka ut dom. Mhm svalt och skönt blev det men fick ändå en lite chock. Efter jobbet så lurade jag med mina kollegor på EN after work, ja det brukar låta så.
-Kom nu mina godingar, nu drar vi till Kullgrens och tar en öl. Jag, Malin, Foppa och Andreas spatserade mot Kullan och en öl blev flera och gick över till hot shots och efterfest hos mig. När vi satt där utanför Kullgrens i soffan kunde jag inte dölja hur lycklig jag var,jag har fått fantastiska arbetskamrater och vi har himla skoj ihop, jag sa - Herregud vad jag har det bra nu!! De kollade på mig och skrattade som om jag var den ensammaste personen i hela värden som äntligen hade fått kompisar. Jag var bara lycklig för att jag hade slutat jobba fått mig en öl och hade trevligt sällskap. Timmarna bara försvann och efter en stund var det läggdags, hela måndagen sov jag bort och på kvällen åt jag godis och hade det bra.

Igår var jag på stan och lunchade med Andreas, efter det träffade jag min syster som jag egentligen var lite arg på efter helgen, men eftersom jag älskar henne så mycket kunde jag faktiskt inte vara arg på henne. Och sedan tar det ju så mycket energi.
Men igår kväll hände det något jag aldrig kommer att glömma, jag såg döden han var här, men inte för att hämta mig utan för att hämta Walter, men jag lyckades skrämma iväg honom. Jo såhär var det. Min vän Emil var här, vi satt och pratade och vi hade öppnat fönstret för som vanligt var det 30° hemma hos mig. Walter gick ut och satte sig vid fönstret på fönsterbrädan som är på utsidan av fönstret, fattar ni? Han kommer inte längre efter som taket utanför mig lutar väldigt mycket. Men helt plötsligt så hör jag ett dunst och en katt som skriker, jag hoppar upp ur soffan och kollar ut ur fönstret, där ser jag en skräckslagen Walter som kämpar för sitt liv för att inte ramla ner från taket, han håller sig fast med tassarna och försöker få grepp för att kravla sig upp, han ser djupt in i mina ögon och dom säger mig "låt inte detta vara över redan, vi har bara fått två år ihop snälla mamma hjälp mig" Jag ropar åt Emil och han kommer, han hänger sig ut ur fönstret och försöker få tag i Walters tass, medan jag står och gråter lite och mitt hjärta bultar. Walter tappar taget och vi skriker NEEEEEEEEEEEEEEJ!!! Jag springer fort ner för trapporna och där ligger han i gräset min lilla bebis, jag lyfter upp honom gråter lite och går upp till lägenheten igen. Jag säger till Walter att han aldrig mer får skrämma mig sådär, han tittar på mig och hans ögon säger förlåt. Han klarade sig utan en skråma, men hela grejen kändes lite som en action film. Vi såg väldigt gott inatt i alla fall det ska gudarna veta.




/Amanda

Alla mammors dag.

Grattis alla mammor på mors dag. Och ett speciellt ett grattis till den bästa mamman i hela universum MIN MAMMA <3 Jag älskar dig så oerhört mycket, och förlåt för att jag inte kan komma idag, måste ju jobba så du kan få dig en fin present utav mig <3

Då var det söndag och iag har vi faktiskt öppet, ja börjar kl 13.00 så ska snart ner till jobbet. Jag har ju vart så sjukt orolig för att jag skulle stå i baren och jag bad att alla skulle stanna hemma. Men shiit ni behövde ju inte ta mina ord riktigt så allvarligt, vad hände igår? Varför kom ni tjejer inte till Nelly catwalk och fick er en sjysst goodiebag, två drinkar och välja ett plagg från catwalken, för endast 150kr? Jaja det är ju försent nu och istället fick jag ett par goodiebags och ett nytt klädesplagg. Men å andra sidan så var det helt tomt igår och jag stod rakt upp och ner i min röda fluga och mina röda hängslen och kände mig fånig. Dj:n spelade musik för ett par kvinnor i 45års åldern som hoppade runt på dansgolvet, nej det var riktigt tråkigt.  Men annars har det gått bra, i fredags hade jag lite mer att göra och igår hann jag ju faktiskt tänka igenom drinkarna jag gjorde och se till så de smakade bra, råkade dock ha både sprit och malibu i pinacoladan men den smakade bra ändå.

Håller tummarna på en after work idag med mina kollegor, får vid 22.00 ikväll så går jag på helg. Ha det bra mina fina så hörs vi en annan dag!! Puss och kram vi syns på stan.

Undra förresten vart min morsdag present från Walter är? hmm

/Amanda

Nu vet vi sommaren är här vi glömmer alla besvär.

Vilken vecka, förlåt mig så mycket för att jag inte skrivit något jag vet ibland är jag kass. Skäms på mig... Hela veckan har bestått av sol och mys och självklart har jag umgåtts en hel del med mina vänner. Nu är sommaren här. (peppar peppar ta i trä).
Jag har vart ledig sedan i söndags och det har vart as gott, som en liten mini semester skulle man kunna säga. Trist bara att man vart pank i ett par veckor nu. Men imorgon kommer det in nya fräscha pengar, men det är ju inte så mycket så dem lär väl ta slut snart igen. Denna månaden ska jag försöka ha lite köp stopp, måste dock ha en ny klänning ett par nya skor och kanske en väska, brorsan tar ju studenten så då måste jag ju ha något nytt att ha på mig. Och så måste jag ju köpa en studentpresent till honom, men vad? Någon som har ett eller flera förslag?

Idag så började jag jobba kl 17.00, det har vart väldigt härligt, lagom att göra och nu när det är så varmt är man tacksam när det inte är för mycket att göra, man blir ju helt genomsvett av att jobba en kvart. Vid 23.00 tiden drog jag, Zandra och Kristina upp och hade en liten bartender utbildning, så nu vet jag hur man bygger drinkar, muddlar drinkar, mixar och massor mer, MEN jag har så mycket kvar att lära, vad ska vara i drinken? Esh lika bra ni säger att ni vill ha en byggd drink, eller en muddlad drink så får jag hitta på något. Imorgon smäller det, då kommer den grymmaste snyggaste trevligaste bartendern göra sitt första pass. Önska mig lycka till...

Lite bilder från veckan.

Jag solar på Marias gräsmatta.

Min vackra syster på Harrys

Jag i väntan på mat.

Elin <3 Matias.

Min underbart goda mat som jag åt när jag var med
Elin och Matias på Harrys.



Vi träffade lilla Doris på stan.


Jag kände mig as cool i Matias hatt när vi satt på deras balkong.

Underbara väder, underbara sol, underbra lillasyster och underbra vän <3


Igår var jag ute hela dagen lång, jag och amanda var hemma hos Maria och hade det galet skönt på hennes gräsmatta, vi käkade jordgubbar och snackade masssa skit, Det är så sällan jag och Maria är lediga tillsammans så det var riktigt trevligt att äntligen få vara det och umgås lite.

/Elin

Orkide


Leker lite med kameran, fått låna ett objektiv av en kompis, Så roligt.

/Elin

En kärleksdans

Berusad av din kropp, och alltför många glas på ett satans vilt kalas och en sensuell extas. Snart går solen opp. Vi flåsar efter luft, bland nässlor mossa och plantage går vi sakta mot slitage innanför ditt buskage. Högt över allt förnuft och där från ingenstans lyser månen på vår kärleksdans och det finns en smärre chans att vi förenas i din blomsterkrans och jag ska aldrig önska mig nån annanstans.


/Amanda




Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser...

-Tack för igår, hörde jag någon skrika när jag gick som en zoombie på jobbet och skulle öppna. Jag vände mig om och fick se min chef Simon stå och vinka. -Tack för erbjudandet, skrek han, Tyvärr var jag ju tvungen att tacka nej eftersom jag är gift. Vad fasen har jag sagt nu undrade jag, jag kollade på honom gav honom ett leende och sa. -Det var för synd det.

Kl 14.10 satt vi på tåget på väg till Göteborg, folk hade med sig både öl, en gammal bag in box påse och ouzo. Jaha blir det en sån här personalfest tänkte jag. På tåget ner drack jag både öl och nån shot, sedan gick vi till O´learys och tog ett glas vin, med tanke på att jag inte hade ätit någon frukost så kände jag av detta nästan direkt. Vi tog pendeltåget till Harrys i Kungsbacka där vi skulle träffa fler anställda från både kungsbacka och Stenungund. God mat och fri bar stod det på schemat, sista kvarten innan vi skulle tillbaka till Göteborg var det någon som gick runt med shotbricka, 6a efter 6a rann ner i min strupe. På tåget satt vi och pratade om vad det kommer hända för intriger idag, vem kommer hångla med vem? Vi drog och Bowla, jag fick en kille efter så jag rymde från mitt lag till ett annat, vi drack champagne och jag var glad, jag sa till Andreas att vi skulle ta 04.40 bussen hem och det var inget att snacka om, vi skulle festa hela natten.

Poff sa det, så satt vi på bussen, jag och 5 till. Vi åkte hem 23.40? Men inte skulle kvällen vara slut för det, jag skulle ju ha efterfest och alla var välkomna, vi ringde dom som var kvar i Göteborg och sa att dom skulle komma till mig. Poff sa det igen så låg jag själv i min lägenhet, ingen efterfest blev det. Men det var jag himla tacksam för igår.

Tåget

O´learys

Söta Sofia.

Jag på O´learys

Det är gott med vatten? Utmärkt som plunta.


Jag och Foppa                                            Jag och Louise


Zandra, Jag och Filip.


Skål.

Jag och Chefen!!!

Jag och McFie på bussen hem.


/Amanda

Party på en måndag.

Måndag idag, men helgen är inte riktgt slut än. Denna helgen har bestått av nykterhet, jobb och vart med Marcus i Bången hos hans familj och hans son. Igår bjöd mamma och pappa på grillat. Idag blir det personalfest och tåget går 14.10 och vart det bär av är jag osäker på. Kungsbacka tror jag att det blir, och sedan vidare mot Göteborg om jag ska tro på ryktet. Morgonen har bestått av klädpanink och jag har stått här och svurit, nu har jag äntligen fått på mig en klänning, smink och smycken nu är det bara skorna som saknas, högklackat, lågklackat eller lagom? Ja alltis ska det vara något problem.

Vi hörs senare eller imorgon. Puss och kram.

/Amanda

jag och min macka...

Den godaste mackan jag har ätit i hela mitt liv. Så länge jag har suktat efter en macka med leverpastej och smörgåsgurka. Det finns inte så många leverpastejer som är glutenfria men jag har hittat en. Men i flera dagar har jag försökt att få upp gurkburken och det har inte gått, jag testade allt. Nästan i alla fall. Och idag var det dags att försöka igen, min dag har inte börjat bra för fem öre. Jag borde vara glad, det är fredag och jag är ledig. Stod i duschen och någon stal mitt varmvatten, tänkte även ta tag i disken och diska i iskallt vatten är nästan ingen idé. Tillbaka till gurkan, jag ringde min mamma och var förtvivlad, jag har fortfarande inte fått upp gurkburken sa jag. -Nämen stackare nu har du ju haft den i flera dagar, svarade mamma. - Jag får väl be pappa komma och öppna den åt dig, Fortsatte hon.
Till slut försökte jag mig på det där knepet för svaga flickor igen, det där när man tar en kniv och trycker in lite luft på något vis tills det låter klick. Jag tog i för kung och fosterland och jag slutade andas för en kortstund. Och där kom ljudet, klick lät det precis som min mamma hade beskrivit det. Jag skrek i luren -Yeeeeees jag fick upp burken mamma, jag fick upp den!!!! Har aldrig vart så glad av att få upp locket av en burk och jag har aldrig någonsin ätit en så god macka som jag gjorde förut, nu kommer denna fredagen bli kanon, det känner jag på mig!!!

/Amanda

Bara lite!!!

Varje gång jag ska göra något så säger jag "lite" efter en mening. -Jag ska bara duscha lite. -Jag ska bara kissa lite. -jag ska bara äta lite. Osv. Det är något form av ticks jag jag har, och så här brukar det låta när jag och Annelie sitter och umgås. jag säger -Jag går bara och kissar lite, eftersom jag inte tänker på vad jag säger påpekar Annelie -Bara lite då!
Det är ju inte bara med Annelie tickset kommer fram det är ju med andra också bara det att dom inte tänker på det. Men det har Annelie lagt märke till och hon har i sin tur berättat det för andra som nu också tänker på det.

Jag har också märkt att det smittat av sig. Jag och mamma på chatten häromdagen.

/Amanda


Jag vill skylla allt på slumpeN, tro att ödet driver mej. Men vi gör våra val i livet vare sig vi vet det eller ej...

"Inatt jag drömde nog som jag aldrig dröm förut." Det var nyår och jag hade gjort mig fin, jävla vad snygg jag var i drömmen, håret var långt och jag hade lockat det, jag hade en vacker klänning och mitt smink var perfekt. Men det var något som inte stämde, jag var själv, fast ändå inte. Ni vet hur drömmar kan vara de hänger inte ihop för fem öre. Först var det så tomt och tyst i min lägenhet, inte ens katten var hemma. Sen kom min syster in i bilden och jag låg där på golvet och bara grät och grät, jag kände mig fortfarande ensam. En nyår själv och jag grät så mycket att när jag vaknade upp var ögonen våta.

Kollade på the Women in black i förrgår, shiit att jag ens utsatte mig för det, jag låg är och skaka och skrek, hoppade upp i taket och höll för öronen och blundade. Jag brukar inte tycka filmer är så läskiga men när man kollar själv, lägenheten är kolsvart och man ligger och skrämmer upp sig själv då kan det bli lite jobbigt.

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Mig hittar ni där och hade vart trevligt ifall ni kom och tjata lite med mig... Snart helg woop wooop!!!



Se mitt stora problem är att mina problem är så pass små att dom knappt räknas som problem. Men dom gör lika ont för det.

Jag tror inte mänskor är något man samlar som tuggummikort, du vet, ett liv utan beröring kan vissna väldigt fort.
Men dansa du, om du tror det hjälper, dansa tills dom döda står upp. Som en hare i ett hårkors, som en flyende hund i galopp jag vill inte falla för cynismer och ta ord som hata i min mun. Men jag kan ärligt säga att jag hatar dej det du gjort och sagt, varenda stund. Så glöm bort mitt namn, ring aldrig mer och ha det så bra jag har några gamla drömmar kvar och jag skriver nya nästan varenda dag...

Hej alla godbitar där ute. Hur har ni det idag. Jag har själv vaknat på strålande humör, nu laddar jag upp inför jobb.
Idag ska det jobbas 15.00-01.00 Är väldigt skönt att jobba och känna att man börjar komma igång och få ordning  på sitt liv. Naglarna är målade och klara, sminket sitter på plats, nu är det bara att rulla av de svarta byxorna som är fulla med katthår.
Gud vad sugen jag är på att åka iväg och göra något skoj, en semester, någon festival eller vad som helst typ. Men det är svårt när man jobbar, det är väl en nackdel. Får vänta till hösten, då ska jag banne mig åka utomlands. Det känns som om jag brukar göra det när hösten brukar närma sig då man jobbat hela sommaren och har lite pengar över. Tre år irad har jag vart utomlands nu, så varför inte ett fjärde. Men vart ska man åka då? Någon som har något försslag, sen ska jag nog unna mig två veckor denna höst, någon som vill hänga med? Längtar redan till hösten då jag inte har något roligt att se fram emot i sommar. Skulle vilja åka till Putte i parken men har inga festivalsugna kompisar. Sen har vi ju Siesta i slutet av denna månaden, men blir nog svårt. Jag får helt enkelt spendera mina lediga dagar på Liseberg då jag köpt ett Lisebergskort. Kan hända att det blir en del grillkvällar hos mig också, eller sitta på syrrans balkong och dricka rödvin, inget rosé eller vitt för mig, urk!



/Amanda

Ashley Madekwe

Ashley Madekwe

Någon som vet vart jag kan hitta ett par liknande byxor som Ashely Madekwe har? Så sommar fina.. 

/Elin


<3

Min knäppa, goa, underbaraste pappa.
Älskar dig så otroligt mycket fast du är lite knäpp ibland. Här sitter jag nu och skrattar i min tomma lägenhet och har en liten hemlängtan.
Min pappa köpte sig en ny hjälm förra veckan när han var på Bike, han ska ju bli med motorcykel är det tänkt. Fick nyss ett mms av brorsan, och ja pappa sitter med sin hjälm och kollar på TV.


 

/Amanda


Snart så...


Vill ha en liten frallapojke! Snart så..


/Elin

Det kommer aldrig bli du och jag, om man ska tro på vad din mamma sa.

Äntligen måndag, ny vecka nya möjligheter. Helgen har vart kanon, inte en droppe på hela helgen känner mig rätt så stolt.. Här ska det tjänas pengar istället. Denne veckan jobbar jag heltid så det är gott det. Så snart ska jag ut och njuta av solen medan jag kan. Kanske bli lite solbränd och snygg så jag får mycket dricks.

Jag är så sugen på att göra en till tatuering, denna gången slå på stort och färgglatt. Vet att mamma och pappa inte kommer att gilla det jag skriver men om jag nu vill tatuera mig så gör jag det. Jag är inte som min syster som är 24år och fortfarande väntar på mammas och pappas godkännande men det är väl bra det egentligen. Vet att mamma och pappa kommer älska mig lika mycket fast jag har en stor kladd på armen. Frågan är vad farmor kommer att säga?


/Amanda


Grattis på 75års dagen

älskade farmor. Älskar dig!

/Elin

De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete. Men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen.

Igår var det dags för en syster dag. Vi satte oss på ett tåg som förde oss vidare till Göteborg. Vi gick oxh kollade i affärer shoppade lite, åt god mat och gick på liseberg.
Vi båda var glada och mådde bra av att få göra något tillsammans, vi skrattade tog en massa kort och njöt av livet. Vi spenderade pengar och sedan tröstade oss med att säga - Man lever bara en gång!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ta på mig en vacker klänning, om jag hittar någon. För att sedan åka till Farmor och Farfar för att fira farmor som fyller 75år idag. Kommer vara där för att äta lite mat för att sedan dra till jobbet igen kl 18.00 - 03.00.
Denna helgen är det en vit helg och jag ska inte ta en droppe alkohol. Någon måtta får de vara.

Jag undrar så vad det är med min tjocka lilla bebis, har han ont i magen? Behöver han en vän? Han verkar lite olycklig, bara äter och äter. Men två katter i min lägenhet funkar ju inte? Och dom äter ju mer än vad jag gör hemma också.
Snart så ska Walter få komma ut. När jag flyttar till ett bättre ställe.
Hur har ni det? Har ni en eller två katter? Vad funkar bäst?

Såg förövrigt min blivande man igår, han skuttade runt och gav reklamblad, han var solbränd, lockigt hår smal, en ring i näsan och ett fantastiskt leeende. Tror dock att han var lite homosexuell...

Gult är INTE fult..


Väska, Linne x2, skal, och parfym - Från Hm
Grillkofta - Monkii

/Elin

Shopping mat och musik..



Haft en super mysig dag med min lillasyster, vi började dagen med lite shopping och god mat, Sedan drog vi vidare till Liseberg där vi kollade på Maskinen och käka ännu mer mat. Mums!
Tack för idag syster yster. 

/Elin

Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt...

Nyss vart Med min lillebror vi har suttit i solen och druckit kaffe och ätit glass.
Nu sitter jag på McDonalds och äter pommes ush vad dålig jag känner mig, känner mig verkligen illa mående och vill bara hem och lägga mig. Men ska ju faktiskt jobba vi får hoppas att det går bra ändå, ska köpa mig en cola zero det brukar hjälpa rätt så bra mot illamående.
Måste ju vara frisk imorgon då jag och syster ska lämna Uddevalla och dra och kolla på godingarna Herbert och Frej alltså Maskinen!!!

Jag och August kom på det att vi ser likadana ut på våra leg haha nästan så man inte kan se skillnaden haha.


Dry your eyes..

19° är det ute, det klart man får ha shorts på sig då, ja jag packar med mig ett par jeans också ifall det börjar bli kyligt.
Ska bli så trevligt att träffa Maggie, och kasnke Annelie. Får se om man kanske drar till Butlers en sväng senare också.

Hör av er ifall ni vill mysa med oss i solen!!


Varför kan jag inte rotera bilden??!! Bilr galen.
Min outfit idag iaf.

/Amanda

Är det för tidigt att gå i shorts nu?

Underbart väder är det idag, ska snart gå ner och sätta mig i hamocken och läsa en bok. Er ledig idag och man får njuta så länge det varar. Jobbade ju som sagt i Måndags och jösses vad folk det var, det var skoj att jobba men endå lite jobbigt.
Igår var jag Elin, Matias, Pappa och Samuel i ljungskile och köpte glass. Efter det så träffade jag Emil en sväng och vi var ute och åkte runt runt och runt... Nu sitter jag och försöker planera fredagen, blir det fint väder hoppas jag på en sväng till Gbg, där ska vi kika lite, äta mat och kolla på Maskinen. Men jag har ett litet litet problem, vi är tre st som ska dit, jag elin och Matias, och det är väl inte så jätte skoj att gå runt där med dom när dom ska kalla varandra för älskling och gullet och massa sånnt trams, därför har jag bett Matias skaffa en dejt till mig, men det verkar gå så där. Så jag får väl nöja mig med en tjej kompis kasnke, eller en kontaktanons kanske hade funkat?

Nu blev jag glad, Magdalena föreslog en picknick med öl och jordgubbar, det får det blir.! Någon som vill hänga med?



/Amanda



RSS 2.0