03.09

Livet är inte alltid en dans på röda rosor. Det har jag lärt mig nu. Klockan är 03.09 och jag kan inte sova, jag ligger här och håller om Walter så hårt jag bara kan.. Om man bara hade kunnat spola tillbaka tiden lite och gjort saker och ting annorlunda, men vad hade jag gjort vad skulle jag ändra på? Vad ska jag göra nu för att bli lyckligare. Jag har värdens bästa vänner och värdens finaste familj men det är något som fattas, vart är min dröm prins? Finns du där någonstans eller!!!!?
Mamma säger att man måste kyssa många grodor innan man träffar den rätta, jag vill inte kyssa fler äckliga grodor nu...

Nog om allt detta nu, i helgen blir det nog inflyttningsfest men får se hur många som kommer. Verkar som de flesta jobbar tyvärr :/ men jag får nog skoj ändå!!!

Pappa kommer du och tapetserar på lördag!! Du får du ett par bärs och pizza :)


Livet är en fest!!

Vilken underbar dag det var igår, jag och Annelie drog ner till stan för att möta upp Josef, vi gick till systemet och köpte lite öl och vin och sedan gick vi till Willys och köpte kött och korv.. På vägen upp till mig så träffade vi en tjej som hette Alexandra och hon hängde med oss upp till mig för att grilla. Lagom till att vi hade tänt grillen kom Elin och August.. Vi satt ute i solen ett bra tag och åt, drack och tjatade. När solen gick nergick vi upp till mig och fortsatte kvällen med galen panna. Det var en väldigt bra dag med massa skratt och stå hej. Älskar er Mina vänner <3

Nu blir det skola osminkad och solbrillor fast att det är dåligigt väder.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3219155/images/2012/pic_195881853.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3219155/images/2012/pic_195881875.jpg" class="image">


Det är ett timglas som bara rinner det finns inget att förstå. När himlen är blodröd och brinner är det natten som tränger sig på.

Har inte kunnat sova riktigt på två nätter nu, det tar tid för mig att somna och när jag väl somnar så drömmer jag konstiga drömmar. Drömde att min pappa och mina bröder var tvungna att delta i något krig och jag ja jag bara var. Jag visste inte om dom levde eller var döda, men jag antog att dom var döda. Jag kollade på en film i går kväll, inte något vidare hemsk men jag tog med mig den filmen in i min dröm och bytte ut personerna i filmen till min familj. Jag kommer inte riktigt ihåg vad det var jag drömde men jag vet att det mesta jag drömde var läskigt och jag har vaknat upp ett flertal gånger de två senaste nätterna.

Kanske är jag bara stressad, stressad över att inte veta vad jag vill göra. Stressad över att inte ha något att göra, stressad över skolan stressad över det mesta. Stressad över att tänka, - tänk om det inte inte finns någon där för mig? tänk om det bara kommer bli jag och Walter för all framtid.


/Amanda

Ljudklippet som gör att jag får en väldigt obehaglig känsla när jag sitter ensam i min lägenhet.

Sitter här i mörkret och ryser lite, sätt på er hörlurar det och lyssna på detta klippet, jag sitter själv här och vrider huvudet får gåshud på armarna fy fan vad läskigt..

Skriv gärna sedan hur ni reagerade på detta.. Själv kunde jag inte hålla huvudet stilla. Obehagligast blir det om ni blundar.


http://www.youtube.com/watch?v=8IXm6SuUigI

God natt
/Amanda

Mammas dag!!

Idag var det mammas tur att fylla år. Grattis till värdens bästa mamma. Vad skulle vi gjort utan dig.?

Mamma du är min bästa vän och har varit detta ända sen du visade mig världen en vacker dag, och såg ner på mig med välbehag, du omfamnade och älskade mig för att jag nu var en del av dig. Du kommer alltid att vara den bästa och jag älskar dig mer än de flesta.



Mamma <3 Pappa

/Amanda

Undra vad jag ska göra ikväll?

Ja undra det, jo jag ska ju självklart dricka lite öl och spela lite tv spel.. Ja vad annars? Haha jag har blivit en riktig nörd..

Kommer ju lätt se ut såhär om ett tag :)


Baseball tröjan.

Är det inte tråkigt att köpa bas tröjor? Men vad är inte snyggare än ett par jeans och en vanlig tråkig tröja? När jag köper kläder så köper jag snygga kläder ibland lite för snygga för att ha dem till vardags eller så köper jag för fula kläder? Det är väl konstigt att alla passar i vardagskläder förutom jag?
Igår så tog jag steget, jag bestämde mig för att köpa en tröja jag kan ha på vardagarna, det fick bli en baseball tröja, alltså en vit tröja med röda trekvartsärmar. Idag känner jag mig vardagligt snygg när jag tar på mig mina vita, röda eller amerikanska converse, ett par baggy jeans och min baseball tröja och går till skolan.


 

/Amanda


Men en enkel tullipan på din bemärkelsedag!!

IGÅR VAR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET VAR MIN PAPPAS FÖDELSEDAG HURRAHURRAHURRA!!

Var hemma hos mamma och pappa igår och grattade pappa när han fyllde hela 50år han fick en bukett med blommor för presenten får han på lördag!

Man ska aldrig underskatta dig
inte när det kommer till minsta lilla grej

Du finns alltid där och ställer upp för mig
men så är jag ju också pappas lilla tjej

 

/Amanda

 


Now you're just somebody that I used to know

Underbart att vakna upp till fint väder, sätta sig i soffan och ta en kopp kaffe och sätta på lite Ulrik, den gamla låten han var med och bidrog med i Lilla Melodifetivalen "En vanlig dag". Så under bart när han får in sin lilla göteborska.. En dag kan inte gå fel när man börjar med att lyssna på denna låten tre gånger, sedan får det bli lite Gotye - Somebody that i used to now.


Jag har det bra, mitt liv rullar på
Ibland har jag tråkigt, vad sakta tiden går
Men oftast har jag roligt, då känns allting bra
Idag är en bra dag, idag är det bra

Tänk om man satte allt i perspektiv

Man kunde vara fattig och sjuk i ett annat liv
Inte ha några vänner, familj eller nån hund
Ingen som bryr sig om en, ens för en liten stund

Men jag har det bra idag

Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Varje dag dör det människor
Gamla och unga, stora som små
Sånt är livet, svårt att göra något åt
Men just nu idag så har jag det bra

Jag har det bra idag

Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Allting handlar om relativitet

Man jämför sig och mäter om så i hemlighet
Men om vi slutar mäta oss med de som har det bäst
Skulle vi nog märka, vi lever i en fest

Jag har det bra idag

Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Jag vet inte om ni tycker som jag

Men just nu idag så har jag det bra

Jag har det bra idag

Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag


Imorgon eller på fredag ska jag kasnke prov jobba på ett ställe ska bli så himla roligt att komma ut och få jobba lite igen, har verkligen saknat det och det ska bli kul att testa en ny resturang!!!

/Amanda

Lillebror, bli inte som jag när du blir stor.

Min yngsta lillebror har fått sin första flickvän, blir så nervös när jag tänker på det. Och August känner sig nog lite stressad när brorsan på 13år har skaffat flickvän men när han 19 år forfarande ingen har..
Såhär löd hans Facebook inlägg häromdagen.

"när lilla bror har skaffat tjej kanske det är läge att jag med borde mogna och sluta tycka att tjejer är äckliga ;)"

/Amanda

Jag är så het att djävulen svettas!!

Det här sitter jag och August och roar oss med. Vi är rätt så lätt roade vi..

 

/Amanda




Min kära lillebror <3

Sitter här med min bror och lyssnar på dålig musik och deppar, vad ska man hitta på en torsdag som denna undrar vi nu? Vad händer idag gott folk?

 

/Amanda


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort, snälla ge mig två sekunder innan du ger upp...

Igår var jag med min underbart fina vän Annelie, hon kom hem till mig efter att hon vart i skolan och vi drack kaffe och tjata, jag kom på den utmärkta idén att dra utomlands i Maj. Vi kollade lite på resor sedan kom grannen Kenny upp och störde oss.. Efter att suttit hos mig lite blev vi rastlösa och gick ner till Kenny och spela Wii istället.. Sedan gick jag och Annelie och åt på McDonalds riktigt gott var det, ibland får man unna sig. Efter att vi hade fetat oss lite tog vi en promenad till Rimmershallen för att kolla på min brors innebandy match, självklart så vann hans lag!!

Börjar dagen med att försova mig, ska egentligen ha Historia lektion nu men det gör nog inte så mycket då vi ändå håller på att arbeta på egen hand. Men ska gå en sväng i alla fall. Sedan blir det Engelska och sist Etik och Livsfrågor, hatar denna dagen på veckan då jag måste gå ända till kl 19.00.
Jag försover mig aldrig, men då min lilla Katt Walter har börjat vara uppe om nätterna och stör mina skönhetssömn så kan jag inte sova riktigt. Förbannade katt som ska hålla på hela tiden. Känner mig som en utsliten småbarns mamma som har en liten son som inte kan sova om nätterna, jaja då vet jag vad som komma skall..

Här ska ni få några bilder på de söta valparna min familj blev med förra veckan.. Fyra små söta fast det var tyvärr bara tre som klarade sig, mamma och pappa kämpade verkligen på med den ena valpen och matade den varannan timma men det hjälpte inte, så sjukt tråkigt när sådant händer.. :/


Någon som har bra namn tema? Pappa var inne på Astrid Lindgren tema?


Här sitter pappa och matar lilla Skalle Pär, han ville inte

äta själv och efter ett par dagar visade det sig att han

hade gomspalt och det fanns tyvärr inget att göra åt saken.

 

/Amanda

 



Du vet vart jag bor, du får gärna komma hit och skrämma mörkret...

Ett litet smakprov på mitt hem, lovar er att ni kommer att få se mer när jag fått lite bättre ordning. Har lite kvar som ska göra, det ska målas och tapetseras, hyllor och foton ska upp.

 

Jag, Samuel, pappa och en nalle jag fick utav Gustav.

 

I fönstret sitter en gammal bild på min snygga pappa

 

På min köksbänk har jag självklart framme favorit muggarna, en skål med

Marianne och köksradion.

 

Snygg klocka står på en bunt med heminredningstidningar.

 

Mitt köksfönster!

 

Så vad tycker ni än så länge?


/Amanda

RSS 2.0