Instagram

Follow me, elinburstedt 💜💛


Öppna din himmel pĂ„ glĂ€nt lĂ„t mig dö en stund tillsammans med dig ett paradis!

Jag ser mig i spegeln med ögon röda av grÄt. För exakt tre Är sedan tog vi studenten, hela veckan pratajde vi och sjöng till Bag in the box, vi var sÄ glada för att vi skulle ta studenten, i tre Är gick vi i samma klass och vi hade sÄ otroligt roligt ihop. Vi stÀllde upp för varandra och vi dela med oss av allt. Jag kom ihÄg champagnefrukosten vi skulle mötas men du dök aldrig upp, jag var sÄ orolig att du skulle missa hela vÄr studentdag. Jag ringde och ringde och det tog ett tag innan du svarade, du hade försovit dig men du var pÄ vÀg. VÀl i skolan nÀr vi hade druckit upp det vi hade smugglat in, gick vi till vÄr klassförestÄndare och sa att vi var tvungen att hÀmta min kamera och att vi kommer snart. Kameran hade jag i min vÀska men vi tvÄ var törstiga och gick till Cheers för att ta ett par öl innan vi skulle Àta middag i skolan. Vi skrattade blev fulla och hade sÄ jÀvla roligt. Jag tÀnker ofta tillbaka pÄ skoltiden pÄ studenten och pÄ hur skoj vi hade det. Vi har pratat efterÄt och sagt till varandra att vi verkligen mÄste ses men bÄda har haft fullt upp och nu hann vi inte uppleva vÄra gamla minnen ihop. Lilla goa Karro som alltid var glad, jag har sÄ svÄrt att förstÄ att detta Àr sant. <3



/Amanda



Dom kommer att ta studenten.

IgÄr.
Vi blir invaderade av fulla studenter, elaka och dryga Àr vad dom Àr. Vi hade öppet för deras skull men ÀndÄ fick man bara skit. Men de flesta var glada det köptes drinkar dom shotta, dansa och sjöng. Dj.n spelat studentsÄnger alls skrattar och blir helt galna, jag och Rebecka stÄr i baren och Àr lite smÄtt avundsjuka för att vi inte fÄr vara fulla odrÀgliga och fulla i en hel vecka. KvÀllen Àr redan slut kl 1 och dj spelar sin sista lÄt Wherever you go, de blir mer kÀrvÀnliga nÄgon hÄnglar nÄgra tjejer ser ledsna ut, vad hÀnder nÀr denna veckan Àr slut vad hÀnder pÄ lördag morgon nÀr allt Àr över? Kommer vi ses igen? MÄnga kommer sÀkert flytta, andra hÄller kontakter och nÄgon kommer splittrats.


Tjejfest

IgÄr hade jag lite tjejfest hemma hos mig, Drinkar och goodibags bjöd jag pÄ, hade en riktigt trevlig kvÀll med de bÀsta! tack till er. 

/Elin

I wanna be drunk when I wake up, on the right side of the wrong bed. And every excuse I made up, tell you the truth I hate, What didn't kill me, it never made me stronger at all.

God morgon, eller god natt?! För mig Àr det i alla fall god natt som gÀller, jag har nyss kommit hem frÄn jobbet, och jag tror att mÄnga dÀr ute kanske sitter pÄ nÄgon efterfest, nÄgon har nyss kommit hem precis som jag och somliga har sovit ett tag och ska snart gÄ upp. Jag ska ju faktiskt ocksÄ snart upp igen, jösses vad jag jobbar. Det blev sent igÄr och idag, och imorgon/idag ska jag börja tidigt. Det har vart vÀldigt skoj idag i alla fall. Det var fullt ös nÀr jag var inte i serveringen men efter att jag tagit pÄ mig min Sliver skjorta, de röda hÀngslena och den röda flugan och stÀllde mig uppe i baren sÄ blev det lugnt. Folk kommer gÀrna till oss och Àter, men nÀr det bjuds pÄ dans och musik nÀ dÄ vÀljer folk att gÄ hem istÀllet. Jag och min kollega fick roa oss pÄ annat sÀtt, som t.ex kasta is pÄ fulla gubbar, eller aa hm ja vad mer, nÀ det var vÀl det vi gjorde. Han gick vid 01.00 och jag fick stÄ sjÀlv uppe i baren, det var rÀtt sÄ lagom nÀr man bara var en sÄ jag klarade mig fint. Jag blev utsedd till vÀrdens grymmaste bartender dÄ jag blandade en kanon drink annars hÀnde det inte sÄ mycket.

image description

Antagligen var jag lite ledsen i ögat idag och log inte alls lika mycket som
jag brukar göra, Andreas mÄlade en smile pÄ min handled sÄ att jag
skulle bli pÄmind om att le.

image description
Jag fick ett uppmuntrande sms av en trevlig kille.

image description
och ett mindre gulligt sms av samma trevliga kille som inte alls blev sÄ
trevlig i mina ögon lÀngre.

image description
Kristina hittade sig ett ragg 03.30 precis innan vi skulle gÄ hem
det var det enda som fanns kvar sÄ jag fick traska hem sjÀlv.


/Amanda

Hej hej

Skulle bara sÀga hej!! Hej.
Nu gÄr jag till jobbet. Puss pÄ er.


RSS 2.0